25. výročí DCHB

Na jubilejní taneční soutěž Amen khelas přijede zpěvák Jan Bendig

Ve čtvrtek 25. května se v Jihlavě uskuteční 10. jubilejní ročník velké taneční soutěže Amen khelas. Pořádá ji Erko, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež při Oblastní charitě Jihlava. Vystoupí i český zpěvák a herec Jan Bendig. Zvána je veřejnost. >>>

Také děti z Erka uklízely v Jihlavě v rámci akce Čistá Vysočina

Akce Čistá Vysočina probíhala i v jihlavském Erku – nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež při Oblastní charitě Jihlava. >>>

Služby Oblastní charity Jihlava navštívil náměstek primátora Výborný

Koncem dubna navštívil Oblastní charitu Jihlava náměstek primátora města Jihlavy pro úsek rozvoje města a úsek sociálních věcí Ing. Vratislav Výborný. >>>

Čistá Vysočina 2017 - budou uklízet i uživatelé a pracovníci sociálních služeb Charity

Akce Čistá Vysočina se zúčastní opět i uživatelé a pracovníci sociálních služeb Oblastní charity Jihlava. Budou uklízet v okolí sídla svých služeb. Zapojí se služby pro drogově závislé a také ty, které se věnují dětem a mládeži nebo romské komunitě. >>>

Magistrátní tělocvična bude o víkendu plná sportovního klání

turnaj 2013

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Erko při Oblastní charitě Jihlava pořádá pro své uživatele předvánoční turnaj v halové kopané. Turnaj se uskuteční v  magistrátní tělocvičně na Hluboké v sobotu 17. 12. a v neděli 18. 12. 2016 vždy od 14:00 do 16:00 hodin. >>>

Děti z Erka byly na táboře, vyzkoušely si i pádlování

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Erko při Oblastní charitě Jihlava uspořádalo letní pobytový výjezd, kterého se zúčastnilo 33 uživatelů této sociální služby. >>>

Jihlavský dům kultury praskal ve švech, návštěvníci přišli na romské tance

Jihlava - Taneční soutěže (nejen) v romských tancích s názvem Amen khelas (přel. My tančíme) se letos zúčastnilo na 109 tanečníků. Jihlavský Dům kultury praskal ve švech. Hlediště bylo zaplněno fandícími diváky. >>>

Romské tance opět rozhýbou jihlavský Dům kultury

Amen khelas, tak zní název velké taneční soutěže v (nejen) romských tancích. Již podeváté ji v Jihlavě pořádá Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Erko při Oblastní charitě Jihlava. Soutěž je otevřena veřejnosti a koná se ve čtvrtek 19. května 2016 od 15 hodin v DKO Jihlava. Přihlášeno je 25 tanečních skupin i jednotlivců. >>>

Amen Khelas 2016

Jste srdečně zváni na 9. ročník taneční soutěže Amen Khelas pořádané Nízkoprahovým zařízením pro děti a mládež Erko Jihlava. více informací

Akce Čistá Vysočina na Charitě

Klientům a pracovníkům Oblastní charity Jihlava není lhostejné, jak to vypadá na místech, kde jsou poskytovány sociální služby. Proto vyšli do ulic uklízet v rámci akce Čistá Vysočina. Zapojili se služby pro drogově závislé a také ty, které se věnují romské komunitě. >>>