Fotbalový turnaj „ O pohár Erka“

„Bylo to super, i když jsme nevyhráli, tak jsme si to moc užili a byla dobrá zkušenost si zahrát proti starším klukům,“ zhodnotil turnaj Adrian. Přečtěte si celou reportáž z poháru Erka.

V pátek proběhl v tělocvičně v Hluboké ulici fotbalový turnaj chlapců.  Zúčastnilo se ho šest mužstev, která se skládala ze čtyř až pěti chlapců, kteří pravidelně navštěvují naše nízkoprahového zařízení. Turnaj byl rozlosován do dvou skupin po třech týmech, kdy hrál „každý s každým“ a dvě mužstva s nejvyšším počtem bodů v každé skupině postoupila do vyřazovacích bojů, kde se už hrálo o medaile. Hlavní cenou byl fotbalový míč a brankařské rukavice, takže o náboj bylo předem postaráno. Celý turnaj ovšem proběhl bez problémů, v duchu fair play a moc jsme si ho všichni užili. „Bylo to super, i když jsme nevyhráli, tak jsme si to moc užili a byla dobrá zkušenost si zahrát proti starším klukům,“ zhodnotil turnaj Adrian, jehož tým byl jednoznačně nejmladší, ale přesto dokázal vybojovat cennou remízu proti daleko starším chlapcům. Odvetu chystáme na konci léta.

Petr Šána