Vystoupení na plese Dětského domova se školou

Taneční vystoupení mělo veliký úspěch, děvčata roztančily všechny přihlížející. Děkujeme panu Mgr. Radku Vovsíkovi za pozvání a za výbornou organizaci plesu.

Vystoupení na plese Dětského domova se školou

Jsme velice rádi, že jsme byli již poněkolikáté pozvání na ples Dětského domova se školou, aby tanečnice z Erka – nízkoprahového zařízení pro děti a mládež svým tance potěšily návštěvníky plesu. Letošní rok se ples konal v hotelu Gustav Mahler.

Tanečnice na vystoupení byly vybrány nejenom kvůli svým tanečním kvalitám, ale také za odměnu za jejich vždy bezproblémové chování na zařízení Erka. Děvčata prokázala, že jsou velmi spolehlivá a tanec na plese si doopravdy zaslouží.

Samotné vystoupení bylo velmi povedené. Představila se jedna sólová tanečnice a jedna taneční skupinka čtyř dívek. Taneční vystoupení mělo veliký úspěch, děvčata roztančily všechny přihlížející. Spousta diváků k nim po vystoupení přicházelo, aby děvčatům jejich taneční vystoupení pochválilo. Všechny vystupující z toho měly dobrý pocit, že svým tancem dokázaly udělat dojem na tak veliké množství lidí.

Děkujeme panu Mgr. Radku Vovsíkovi za pozvání a za výbornou organizaci plesu. Těšíme na další spolupráci.

Zuzana Krčálová Dis., sociální pracovnice

tanecnice_erko3