Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež

MAJÁK Luka nad Jihlavou

logo formální v jpg

Video o Majáku

Pracovníci zařízení

Mgr. Šárka Štočková; vedoucí zařízení         mobil: +420 734 435 283

e-mail: sarka.stockova@jihlava.charita.cz

Andrea Novotná, DiS.; koordinátorka služby     mobil: +420 734 435 311

e-mail: andrea.novotna@jihlava.charita.cz

Ostatní pracovníci:       Marie Kytnarová, DiS.; sociální pracovnice

Adéla Semrádová; pracovnice v sociálních službách

Eliška Brychtová; pracovnice v sociálních službách

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Maják Luka nad Jihlavou

Náměstí 9. května č. p. 357

588 22 Luka nad Jihlavou

e-mail: majak@jihlava.charita.cz

facebook: Maják Luka nad Jihlavou

Proč MAJÁK navštívit?

Vše je ANONYMNÍ, BEZPLATNÉ, DISKRÉTNÍ A FÉROVÉ.

Co nabízíme?

• Poradenství,
  • Hernu/klub pro setkání s přáteli nebo relax,
  • Hudební zkušebnu,
  • Taneční sál
  • Výtvarnou místnost,
  • PC místnost,
  • Fotbálek,
  • Promítání filmů.

Posláním NZDM MAJÁK Luka nad Jihlavou

je poskytovat bezpečný prostor, podporu, pomoc a informace mladým lidem ve věku od 10 do 26 let. Vytvářet takové podmínky, aby mladí byli schopni a ochotni podílet se na řešení svých problémů a lépe se s nimi vyrovnávali.

Pozor změna! Nové poslání od 1. 1. 2017:

Posláním Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Maják Luka nad Jihlavou (dále jen NZDM Maják) je s mladými lidmi ve věku od 8 do 26 let usilovat o sociální začlenění a o vytváření společného bezpečného prostoru. Dále je posláním pracovního týmu:

• podporovat jejich lepší způsob života,
  • poskytovat informace,
  • pomáhat orientovat se v jejich sociálním prostředí,
  • vytvářet podmínky k řešení jejich aktuálních obtíží,
  • a smysluplně naplňovat jejich volný čas.

Prostřednictvím ambulantní a terénní formy pracovníci aktivně naslouchají, připravují vhodné preventivní programy, akce a workshopy, dbají na nastavená pravidla, na poskytování zpětné vazby a umožňují přístup k internetu. Pracovníci týmu NZDM Maják přistupují ke každému individuálně.

Kdo je cílovou skupinou?

Mladí lidé ve věku od 10 do 26 let, pohybující se v městyse Luka nad Jihlavou a jeho blízkém okolí, kteří by se mohli ocitnout nebo se ocitli v nepříznivé sociální situaci v oblasti rodiny, školy, zaměstnání, veřejnosti, skupiny vrstevníků a z různých důvodů nevyužívají standardní formy volnočasových aktivit či institucionalizovanou pomoc a péči.

Pozor změna! Nová cílová skupina od 1. 1. 2017:

Mladí lidé ve věku od 8 do 26 let, pohybující se v městyse Luka nad Jihlavou a jeho blízkém okolí, kteří by se mohli ocitnout nebo se ocitli v nepříznivé sociální situaci v oblasti rodiny, školy, zaměstnání, veřejnosti, skupiny vrstevníků a z různých důvodů nevyužívají standardní formy volnočasových aktivit či institucionalizovanou pomoc a péči.

Kdy nás můžeš navštívit?

Provozní doba:                                                 Otevření klubu:

Pondělí        10:00 – 18:30                                                  Pondělí          13:00 - 18:00

Úterý            10:00 – 18:30                                                  Úterý              13:00 - 18:00

Středa          11:00 – 19:30                                                 Středa            13:00 - 19:00

Čtvrtek         10:00 – 18:30                                                 Čtvrtek           13:00 - 18:00

Pátek            10:00 - 18:30                                                  Pátek             13:00 - 18:00

Pokud máš akutní problém, můžeš nás navštívit i mimo otevírací dobu klubu!!

Terén: Každé poslední pracovní pondělí v měsíci, vždy od 12:00 do 14:30.

Pozor změna! Nová provozní doba od 1. 1. 2017:

Provozní doba:                                                 Otevření klubu:

Úterý              8:30 – 17:00                                                  Úterý              11:30 - 16:30
Středa            8:30 – 17:00                                                  Středa            11:30 - 16:30

Čtvrtek         10:00 – 18:30                                                  Čtvrtek           13:00 - 18:00

Pátek             10:00 - 18:30                                                  Pátek             13:00 - 18:00

Pokud máš akutní problém, můžeš nás navštívit i mimo otevírací dobu klubu!!

Terén: Každé poslední pracovní pondělí v měsíci, vždy od 12:00 do 14:30.

V době školních prázdnin (podzimní, vánoční, pololetní, jarní a velikonočnní) bude provozní doba od 6:30 do 15:30 hodin a otevírací doba (klub) od 10:00 do 15:00 hodin - každý pracovní den.

Program:

Prosinec 2016