25. výročí DCHB

Parkour rozhýbe Luka nad Jihlavou

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež (NZDM) Maják Luka nad Jihlavou při příležitosti pořádání akce „Den s Majákem“ zrealizuje workshop o parkouru. O parkouru se můžete dozvědět více 8. září 2017 od 15:00 hodin za zdravotním střediskem v Lukách nad Jihlavou. Pro maličké, větší i největší je připraven program po celé odpoledne. >>>

Služby prevence jihlavské Charity jsou poskytovány anonymně

Oblastní charita Jihlava se v poslední době potýká s určitým neporozuměním principu anonymity, s nímž většina preventivních sociálních služeb pracuje. Jaké informace o svých uživatelích (ne)mohou pracovníci služeb sociální prevence sdělovat? >>>

Maják se rozvíjí společně se svými uživateli

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Maják Luka nad Jihlavou poskytuje své služby od 1. 1. 2017 dětem a mladistvým nově již od 8 let věku. Změnilo otevírací a provozní dobu a naplánovalo Halloweenskou party a naučnou procházku na Rokštejn. >>>

V Majáku se již rok věnují dětem a mládeži z Luk nad Jihlavou a okolí

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Maják Luka nad Jihlavou se svým pracovním týmem zažilo první rok svého fungování. Svou činnost započalo v lednu 2016. >>>

Nízkoprahové zařízení Maják – snažíme se rozvíjet a přiblížit se těm, kteří nás potřebují

pracovníci NZDM Maják

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež se svým pracovním týmem zažili své první léto a chystají se na první Vánoce. V Lukách nad Jihlavou tato sociální služba pro děti a mládež funguje od ledna 2016. Nyní služba prochází menšími proměnami. >>>

Nízkoprahový klub Maják Luka nad Jihlavou má nové logo

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Maják, které bylo 1. ledna 2016 nově otevřeno v Lukách nad Jihlavou v multifunkční budově zrekonstruované sýpky, se může po půl roce provozu pochlubit novým výstižným logem. >>>

Airsoft v Lukách nad Jihlavou

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Maják Luka nad Jihlavou při Oblastní charitě Jihlava zve své uživatele, ale i širokou veřejnost na srpnový AIRSOFT v Lukách nad Jihlavou. Akci Maják pořádá spolu s airsoftovým oddílem Sigma. >>>

Maják se představuje novým videem

Shlédněte nové video o našem Nízkoprahovém zařízení Maják Luka nad Jihlavou, které funguje od ledna 2016. Jeho posláním je poskytovat bezpečný prostor, podporu, pomoc a informace mladým lidem ve věku od 10 do 26 let. >>>

Maják Luka nad Jihlavou - Kus cesty za námi a spousta akcí před námi

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Maják Luka nad Jihlavou - Je přímo neuvěřitelné, jak ten čas letí. Na začátku ledna jsme urputně přemýšleli, jak nejlépe připravit prostory, jaké vybavení zakoupit a jak vhodně oslovit naši cílovou skupinu... >>>

Maják nabízí program pro děti a mládež, ale i pro veřejnost

Začátkem letošního roku zahájila Oblastní charita Jihlava v městysem zrekonstruovaných prostorách bývalé sýpky také provoz sociální služby - Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Maják. >>>