25. výročí DCHB

Parkour rozhýbe Luka nad Jihlavou

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež (NZDM) Maják Luka nad Jihlavou při příležitosti pořádání akce „Den s Majákem“ zrealizuje workshop o parkouru. O parkouru se můžete dozvědět více 8. září 2017 od 15:00 hodin za zdravotním střediskem v Lukách nad Jihlavou. Pro maličké, větší i největší je připraven program po celé odpoledne. >>>

foto_Tomáš Fiala„Workshop přibližující parkour proběhne v rámci akce pro veřejnost ,Den s Majákem´, kterou tým Majáku připravuje na druhý zářijový pátek od 14:00 hodin. Tato akce se koná k příležitosti zahájení nového školního roku a smyslem je dát vědět veřejnosti, že v Lukách nad Jihlavou jsme a o co se při práci s dětmi a mladistvými snažíme,“ říká hgqBVZ4UHGBF5dd6jWmKD, DiS., koordinátorka Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Maják v Lukách nad Jihlavou.

Den s Majákem odstartuje ve 14:00 hodin za zdravotním střediskem v Lukách nad Jihlavou (v případě nepříznivého počasí bude akce přesunuta do krytých prostor místní sokolovny) otevřením soutěžních stanovišť pro děti, mladistvé i rodiny a otevřením koutku představující činnost NZDM Maják.

Následovat bude od 15:00 do 16:30 hodin výše zmíněný workshop na téma parkour. Parkour všem zájemcům představí a předvede Tomáš Fiala, mladý muž, který studuje obor Tělesná výchova a sport se specializací gymnastické sporty na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy a již několik let se věnuje mimo parkour fireshow, akrobacii na šálách a gymnastice. „Prostřednictvím tohoto workshopu bychom rádi všem, kteří neví, co je parkour nebo kteří neví, co s časem, chtěli představit jednu z disciplín, o kterou v současné době jeví děti a mladiství velký zájem,“ doplnila hgqBVZ4UHGBF5dd6jWmKD.

Po skončení workshopu se mohou účastníci těšit na malý táborák, u kterého nebude chybět opékání buřtů a pro odvážnější zpěv za doprovodu kytary.

Po celé odpoledne bude zajištěn stánek s občerstvením i drobné doprovodné aktivity.

hgqBVZ4UHGBF5dd6jWmKD