25. výročí DCHB

Služby Oblastní charity Jihlava navštívil náměstek primátora Výborný

Koncem dubna navštívil Oblastní charitu Jihlava náměstek primátora města Jihlavy pro úsek rozvoje města a úsek sociálních věcí Ing. Vratislav Výborný. >>>

Vrakbar - za úspěch považujeme množství odpadu, které se nám společnými silami podařilo posbírat

Počasí ve středu 19. 4. 2017 bylo dosti zimní. To ale nezabránilo Nízkoprahovému zařízení pro děti a mládež Vrakbar při Oblastní charitě Jihlava, aby se poprvé zapojilo do akce Čistá Vysočina. >>>

Čistá Vysočina 2017 - budou uklízet i uživatelé a pracovníci sociálních služeb Charity

Akce Čistá Vysočina se zúčastní opět i uživatelé a pracovníci sociálních služeb Oblastní charity Jihlava. Budou uklízet v okolí sídla svých služeb. Zapojí se služby pro drogově závislé a také ty, které se věnují dětem a mládeži nebo romské komunitě. >>>

Spolupracujeme s Probační a mediační službou

Od června spolupracují dvě Nízkoprahová zařízení pro děti a mládež Oblastní charity Jihlava - Vrakbar Jihlava a ZASTÁVka Telč - s Probační a mediační službou Jihlava.
>>>

Nízkoprahový klub Vrakbar uvádí Léto bez koruny

V parku Smetanovy sady v měsíci červenci a srpnu proběhnou volnočasové, sportovní a kulturní aktivity všeho druhu, kterých se budete moci zúčastnit bezplatně. >>>

Vrakbar Jihlava vydal CD s tvorbou klientů

Nízkoprahový klub Vrakbar Jihlava vydal kompilační CD s tvorbou svých uživatelů. „Je to kompilační CD převážně hiphopových, ale i akustických projektů, které v našem studiu nahrávali naši klienti za rok 2013/2014. Najdete zde projekty nejen z Jihlavy, různých směrů, skillů, sdělení a stylů. Snažíme se tak představit mladou krev a nový tváře.“ říká zbzy4Z4UHAnF2~l6jWmKD, vedoucí služby. celý článek

Jihlavský Vrakbar slaví šestnáct let své existence

Již šestnáct let působí v Jihlavě Nízkoprahový klub Vrakbar a Centrum primární prevence Vrakbar. Toto zařízení bylo slavnostně otevřeno 17. 11. 1997 jako společný projekt Oblastní Charity Jihlava a Integrované střední školy stavební. celý článek

Veřejnosti se představí 77 nízkoprahových klubů po celé ČR

V týdnu od 23. do 29. září 2013 proběhnou v 56 městech České republiky dny otevřených dveří, divadelní představení, koncerty a festivaly s cílem představit české veřejnosti činnost 77 nízkoprahových zařízení pro děti a mládež. Zapojí se také NZDM Vrakbar Jihlava a NZDM ZASTÁVka Telč.
celý článek

Nový nízkoprahový klub Vrakbar pro mladé se otevírá v Kostelci

Pro děti a mládež v Kostelci u Jihlavy se otevírá nízkoprahový klub. Je to detašované pracoviště Nízkoprahového klubu Vrakbar při Oblastní charitě Jihlava. Mladí ho mohou navštěvovat dvakrát týdně.
čtěte více