Adapta rozkvetla na Roštejně

Pátý květinový den naší odlehčovací služby Adapta byl znovu ve znamení soutěží, tance a dobré nálady. Přátelé z mapy světa bylo téma setkání našich uživatelů a jejich nejbližších, proto nikoho nemohlo překvapit, když ho vítal šaman, gejša, socha svobody nebo Marfuška.

Adapta se rozšiřuje o pobytovou část

Adapta je tady pro ty, kteří se nepřetržitě starají 24 hodin o lidi s handicapem.

Proč jsme rozšířili službu terénní a ambulantní službu? Čtěte dál

Čistá duše pro Adaptu

Dne 4.4. 2018 studentky II. ročníku oboru sociální práce, z projektové skupiny ČISTÁ DUŠE uskutečnily svůj další výstup pro Odlehčovací službu Adapta.

Jak se v Adaptě slaví Vánoce

Vánoční besídka s muzikálem a významnými hosty, tak vítá nadcházející svátky odlehčovací služba Oblastní charity Jihlava Adapta. Přečtěte si celý článek.

Poděkování: trhy v Batelově se vydařily

Všem, kteří přišli na vánoční trhy v Batelově a zakoupením našich výrobků podpořili odlehčovací službu Adapta, děkujeme.

Vánoční pozvánka a motto nejen Adapty

Andělská Adapta , aneb každý z nás je pro někoho andělem.

Tento název vznikl v kreativní dílně odlehčovací služby Adapta a to díky „andělským“ výrobkům, které vznikají pod rukama našich uživatelů.

Každý výrobek je jedinečný, originální, potěší a dokáže vyloudit úsměv a radost ve tváři.

Premiéra muzikálu v podání služby Adapta

Včera v rámci festivalu Zpívání na kopečku zazněla premiéra muzikálu Cesta může být cíl v podání herců z odlehčovací služby Adapta. Podívejte se na fotografie z vystoupení.

Barevné léto Adapty

Adapta – odlehčovací služba při Oblastní charitě Jihlava, která se věnuje osobám s postižením a podpoře jejich rodin, se ohlíží za uplynulým létem. >>>

Akce „Přijďte na koncert, pomůžete“ podpořila Adaptu

DĚKUJEME AlternativaPro Jihlava za zorganizování velkého benefičního koncertu jihlavských kapel - PŘIJĎTE NA KONCERT, POMŮŽETE 2017. Ten přinesl téměř 58 100,- Kč pro naši odlehčovací službu Adapta, která se věnuje osobám s postižením. DĚKUJEME také všem návštěvníkům koncertu za štědrost! Moc si toho vážíme!

Akce „Přijďte na koncert, pomůžete“ láká všechny věkové kategorie

První zářijovou sobotu se v jihlavském letním amfiteátru uskuteční již šestnáctý ročník dvanáctihodinové akce Přijďte na koncert, pomůžete. Podpořena bude Adapta, odlehčovací služba Oblastní charity Jihlava. >>>