Vlakem do Horní Cerekve

Výlet do Hradce se v tomto vedru nekonal, ale výlet do lomu v Horní Cerekvi byl také báječný! Posuďte sami

Léto s Adaptou

Vzduch se chvěje, slunce pálí, každý si letos Adapťácké léto chválí. Byli jsme vám na cestě na Malvíny do Třeště. Ahoj léto, ahoj prázdniny, nepromarníme den jediný!

Zážitky z Rozhozné

Zavítali jsme do čarovné chaloupky, kde nás přivítal králík Bibo. Popovídali jsme, pohladili místní zvířecí obyvatele, poznávali bylinky a hurá za sportem. A co dál?

Voda, to je naše potěšení

....od zajímavostí k pohybu Další výlet směr Pelhřimov. Jelikož počasí nebylo na venkovní plavání / jak jsme měli původně v plánu /, nevzdali jsme to, a navštívili krytý bazén. Protažení těla stálo za to!

Adapta v Telči

Přinášíme novinky z dalšího výletu. Tentokrát jsme se vydali do Telče. Počasí nám přálo, dobrá nálada nás neopustila a ještě jsme viděli spoustu zajímavých věcí.

Adapta za zvířátky

Někdo si chtěl odnést i koťátko.

A máme tu léto

Spousta z Vás jezdí na dovolené, prodloužené víkendy, výlety.... a Adapta nezůstává pozadu Pro své uživatele připravila zajímavé i zážitkové okamžiky. A jak jinak, než s naším heslem " Spolu je nám všude dobře" A to není vše...průběžně budeme informovat o dalších zážitcích.

Adapta rozkvetla na Roštejně

Pátý květinový den naší odlehčovací služby Adapta byl znovu ve znamení soutěží, tance a dobré nálady. Přátelé z mapy světa bylo téma setkání našich uživatelů a jejich nejbližších, proto nikoho nemohlo překvapit, když ho vítal šaman, gejša, socha svobody nebo Marfuška.

Adapta se rozšiřuje o pobytovou část

Adapta je tady pro ty, kteří se nepřetržitě starají 24 hodin o lidi s handicapem.

Proč jsme rozšířili službu terénní a ambulantní službu? Čtěte dál

Zahradní terapie na Adaptě

Kontakt člověka s přírodou zvyšuje kvalitu života, pomáhá uchovávat motorické, mentální a sebeobslužné funkce, navozuje aktivní zájem o přírodu. Při pěstování naši uživatelé zažívají pocity úspěchů, když je rostlina odmění novými listy, květy nebo plody. Zvyšuje se jim sebevědomí a od toho se odvíjí mnoho dalších pozitivních změn. ❤️