25. výročí DCHB

Poděkování: trhy v Batelově se vydařily

Všem, kteří přišli na vánoční trhy v Batelově a zakoupením našich výrobků podpořili odlehčovací službu Adapta, děkujeme.

Vánoční pozvánka a motto nejen Adapty

Andělská Adapta , aneb každý z nás je pro někoho andělem.

Tento název vznikl v kreativní dílně odlehčovací služby Adapta a to díky „andělským“ výrobkům, které vznikají pod rukama našich uživatelů.

Každý výrobek je jedinečný, originální, potěší a dokáže vyloudit úsměv a radost ve tváři.

Premiéra muzikálu v podání služby Adapta

Včera v rámci festivalu Zpívání na kopečku zazněla premiéra muzikálu Cesta může být cíl v podání herců z odlehčovací služby Adapta. Podívejte se na fotografie z vystoupení.

Barevné léto Adapty

Adapta – odlehčovací služba při Oblastní charitě Jihlava, která se věnuje osobám s postižením a podpoře jejich rodin, se ohlíží za uplynulým létem. >>>

Akce „Přijďte na koncert, pomůžete“ podpořila Adaptu

DĚKUJEME AlternativaPro Jihlava za zorganizování velkého benefičního koncertu jihlavských kapel - PŘIJĎTE NA KONCERT, POMŮŽETE 2017. Ten přinesl téměř 58 100,- Kč pro naši odlehčovací službu Adapta, která se věnuje osobám s postižením. DĚKUJEME také všem návštěvníkům koncertu za štědrost! Moc si toho vážíme!

Akce „Přijďte na koncert, pomůžete“ láká všechny věkové kategorie

První zářijovou sobotu se v jihlavském letním amfiteátru uskuteční již šestnáctý ročník dvanáctihodinové akce Přijďte na koncert, pomůžete. Podpořena bude Adapta, odlehčovací služba Oblastní charity Jihlava. >>>

Čtvrtý Květinový den „Adapťáků“ se nesl v duchu středověkém

Uživatelé odlehčovací služby Adapta Jihlava si náramně užili IV. ročník akce, jež tradičně nese název Květinový den. Tentokrát se nesl v duchu středověké slavnosti a místem akce se stal hrad Roštejn. >>>

Služby Oblastní charity Jihlava navštívil náměstek primátora Výborný

Koncem dubna navštívil Oblastní charitu Jihlava náměstek primátora města Jihlavy pro úsek rozvoje města a úsek sociálních věcí Ing. Vratislav Výborný. >>>

Vítání jara v Adaptě – soutěž o nejlepší jarní pomazánku i módní přehlídka

V druhé půli března se v Adaptě – odlehčovací službě při Oblastní charitě Jihlava – konalo vítání jara. Akce se zúčastnilo 39 osob – uživatelé služby, jejich rodiče, dobrovolníci i zaměstnanci Adapty. >>>

Vítání jara v Adaptě

Odlehčovací služba Adapta Jihlava chce přivítat jaro netradičním způsobem. Připravila pro své uživatele a jejich rodiče zábavné odpoledne plné zábavy a zajímavostí. "Věříme, že společné vítání jara přivolá příznivé počasí, a jaro přivítáme s úsměvem a dobrou náladou," řekla Jana Nagyová, vedoucí služby.