25. výročí DCHB

Akce „Přijďte na koncert, pomůžete“ láká všechny věkové kategorie

První zářijovou sobotu se v jihlavském letním amfiteátru uskuteční již šestnáctý ročník dvanáctihodinové akce Přijďte na koncert, pomůžete. Podpořena bude Adapta, odlehčovací služba Oblastní charity Jihlava. >>>

Čtvrtý Květinový den „Adapťáků“ se nesl v duchu středověkém

Uživatelé odlehčovací služby Adapta Jihlava si náramně užili IV. ročník akce, jež tradičně nese název Květinový den. Tentokrát se nesl v duchu středověké slavnosti a místem akce se stal hrad Roštejn. >>>

Služby Oblastní charity Jihlava navštívil náměstek primátora Výborný

Koncem dubna navštívil Oblastní charitu Jihlava náměstek primátora města Jihlavy pro úsek rozvoje města a úsek sociálních věcí Ing. Vratislav Výborný. >>>

Vítání jara v Adaptě – soutěž o nejlepší jarní pomazánku i módní přehlídka

V druhé půli března se v Adaptě – odlehčovací službě při Oblastní charitě Jihlava – konalo vítání jara. Akce se zúčastnilo 39 osob – uživatelé služby, jejich rodiče, dobrovolníci i zaměstnanci Adapty. >>>

Vítání jara v Adaptě

Odlehčovací služba Adapta Jihlava chce přivítat jaro netradičním způsobem. Připravila pro své uživatele a jejich rodiče zábavné odpoledne plné zábavy a zajímavostí. "Věříme, že společné vítání jara přivolá příznivé počasí, a jaro přivítáme s úsměvem a dobrou náladou," řekla Jana Nagyová, vedoucí služby.

Vernisáž výstavy "Co pro mě znamená kůň"

Dne 8. 2. 2017 od 14,30 hodin se uskuteční v Městské knihovně v Jihlavě vernisáž výstavy „Co pro mě znamená kůň“. Autorkou projektu je Yvonna Horská, studentka III. ročníku, oboru sociální práce na Soukromé vyšší odborné školy sociální, o.p.s. v Jihlavě. Akce vychází z dlouhodobé spolupráce autorky výstavy s uživateli Odlehčovací služby Adapta - Oblastní charita Jihlava. >>>

Benefiční koncert pro Adaptu přinesl 9 000 Kč

V sobotu 7. ledna se uskutečnil benefiční koncert pro Adaptu. Výtěžek z koncertu byl krásných 9 000 Kč! Peníze podpoří naši službu pro osoby s postižením - Adapta Jihlava. DĚKUJEME Jihlavskému smíšenému pěveckému sboru MELODIE, ZUŠ Jihlava a dalším organizátorům akce!

Prosincové loučení s pestrým rokem Adapty 2016

V prosinci se v Divadelním klubu Horáckého divadla Jihlava konala vánoční besídka Odlehčovací služby Adapta při Oblastní charitě Jihlava. Setkání bylo určeno pro uživatele, rodiče, příbuzné i přátele Adapty. >>>

Adapta získala 2. místo v soutěži o nejhezčí vánoční stromeček

foto Jihlavské listy

Odlehčovací služba Adapta Jihlava se již tradičně zúčastňuje soutěže Jihlavských listů O nejhezčí vánoční stromeček. Letos bylo úsilí našich uživatelů odměněno 2. místem. S upřímnou radostí si uživatelé převzali cenu 14. prosince na Masarykově náměstí při slavnostním vyhlášení výsledků soutěže. TOUTO CESTOU DĚKUJEME VŠEM, KTEŘÍ NÁS SVÝMI HLASY PODPOŘILI!

Benefiční koncert pro Adaptu

Jste srdečně zváni na benefiční koncert pro jednu z našich služeb - Adapta Jihlava. DĚKUJEME organizátorům za uskutečnění benefice!