25. výročí DCHB

Vítání jara v Adaptě

Odlehčovací služba Adapta Jihlava chce přivítat jaro netradičním způsobem. Připravila pro své uživatele a jejich rodiče zábavné odpoledne plné zábavy a zajímavostí. "Věříme, že společné vítání jara přivolá příznivé počasí, a jaro přivítáme s úsměvem a dobrou náladou," řekla Jana Nagyová, vedoucí služby.

Vernisáž výstavy "Co pro mě znamená kůň"

Dne 8. 2. 2017 od 14,30 hodin se uskuteční v Městské knihovně v Jihlavě vernisáž výstavy „Co pro mě znamená kůň“. Autorkou projektu je Yvonna Horská, studentka III. ročníku, oboru sociální práce na Soukromé vyšší odborné školy sociální, o.p.s. v Jihlavě. Akce vychází z dlouhodobé spolupráce autorky výstavy s uživateli Odlehčovací služby Adapta - Oblastní charita Jihlava. >>>

Benefiční koncert pro Adaptu přinesl 9 000 Kč

V sobotu 7. ledna se uskutečnil benefiční koncert pro Adaptu. Výtěžek z koncertu byl krásných 9 000 Kč! Peníze podpoří naši službu pro osoby s postižením - Adapta Jihlava. DĚKUJEME Jihlavskému smíšenému pěveckému sboru MELODIE, ZUŠ Jihlava a dalším organizátorům akce!

Prosincové loučení s pestrým rokem Adapty 2016

V prosinci se v Divadelním klubu Horáckého divadla Jihlava konala vánoční besídka Odlehčovací služby Adapta při Oblastní charitě Jihlava. Setkání bylo určeno pro uživatele, rodiče, příbuzné i přátele Adapty. >>>

Adapta získala 2. místo v soutěži o nejhezčí vánoční stromeček

foto Jihlavské listy

Odlehčovací služba Adapta Jihlava se již tradičně zúčastňuje soutěže Jihlavských listů O nejhezčí vánoční stromeček. Letos bylo úsilí našich uživatelů odměněno 2. místem. S upřímnou radostí si uživatelé převzali cenu 14. prosince na Masarykově náměstí při slavnostním vyhlášení výsledků soutěže. TOUTO CESTOU DĚKUJEME VŠEM, KTEŘÍ NÁS SVÝMI HLASY PODPOŘILI!

Benefiční koncert pro Adaptu

Jste srdečně zváni na benefiční koncert pro jednu z našich služeb - Adapta Jihlava. DĚKUJEME organizátorům za uskutečnění benefice!

Díky dárcům, kteří sbírali plastová víčka, jeli na rekondiční pobyt

První podzimní rekondiční pobyt Odlehčovací služby Adapta Jihlava, která se věnuje osobám s postižením, se uskutečnil díky sbírce plastových víček. >>>

Uživatelé odlehčovací služby Adapta strávili westernový květinový den v Rohozné

Odlehčovací služba Adapta při Oblastní charitě Jihlava v červnu uspořádala pro své uživatele s postižením a jejich rodinné příslušníky již III. ročník Květinového dne v Rohozné. Ten se tentokrát nesl v duchu Divokého západu. >>>

Prosíme o Váš hlas!

Oblastní charita Jihlava - Prosíme o Váš hlas pro odlehčovací službu Adapta Jihlava - uživatelé se díky Vám budou moci podívat do Rodinného parku Robinson. Hlasovat můžete na tomto odkazu. DĚKUJEME!

Čarodějnice v Adaptě

Dne 27. dubna se Adapta zúčastnila slavnosti Vítání jara spojené s oslavou nadcházejícího čarodějnického svátku. Celá tato akce byla rozdělena na dvě části, aby se mohli zúčastnit všichni naši uživatelé, tedy i ti, kteří plní povinnou školní docházku. >>>