Adapta rozkvetla na Roštejně

Pátý květinový den naší odlehčovací služby Adapta byl znovu ve znamení soutěží, tance a dobré nálady. Přátelé z mapy světa bylo téma setkání našich uživatelů a jejich nejbližších, proto nikoho nemohlo překvapit, když ho vítal šaman, gejša, socha svobody nebo Marfuška.

„Z květinového dne se stala krásná tradice. Celý rok přemýšlíme nad tématem setkání. Letos jsme mohli být opět na Roštejně, za což paní kastelánce patří velké díky. Vždy s uživateli nacvičíme nějaké taneční nebo hudební představení, pozveme rodiče a strávíme spolu krásné odpoledne,“ říká vedoucí služby Jana Nagyová.

Na přípravě rozkvetlého dne se podíleli naši uživatelé, kteří malovali kulisy, navrhovali kostýmy, připravovali se na hudební a taneční vystoupení. Přivítali jsme i naši vzácnou návštěvu, klienty z Domova Jeřabina Pelhřimov. Velký díky za pomoc při akci patří studentkám SOŠ sociální u Matky Boží Jihlava, za výborné občerstvení paní Milušce Lodinové, "Dědkovi" - vystoupení s bičem, taneční skupině IŠTAR a Ladíme, J.Palánovi - žonglérské vystoupení a kastelánce hradu Roštejna Kateřině Rozinkové. Nakonec společná píseň všech zúčastněných za doprovodu Michala s flašinetem :-) VŠUDE ŽIJÍ DOBŘÍ LIDÉ....i přes nepřízeň počasí opravdu rozkvetlý den, který si všichni užili s úsměvem a v duchu přátelství

DSC07976DSC08110DSC08009DSC08329DSC08243DSC08262