25. výročí DCHB

Telčský desetiboj 2017

V září se v Domově pro seniory Telč uskutečnil již 15. ročník Telčského desetiboje, kterého se zúčastnilo celkem 7 soutěžních družstev. Tradičně se tohoto sportovního klání zúčastnily i zástupkyně obyvatel Domu s pečovatelskou službou (sídla Charitní pečovatelské služby Telč), které opětovně vybojovali krásné druhé místo. Blahopřejeme a děkujeme za reprezentaci! >>>

Při práci se cítím být obohacena o možnost blíže poznat mnoho vzácných lidí a osobností

Marie Krajíčková

Přečtěte si rozhovor s Marií Krajíčkovou, vedoucí Charitní pečovatelské služby Nová Říše. Tato služba, která je určena seniorům a lidem se zdravotním znevýhodněním, funguje i díky podpoře z Tříkrálové sbírky. >>>

Benefiční vystoupení v Kamenici přineslo přes 5 tis.Kč pro místní pečovatelskou službu

Děti ze ZŠ a MŠ Kamenice si připravily tradiční benefiční vystoupení, které se uskutečnilo v pátek 16. 12. 2016 v místní Orlovně. Dobrovolné vstupné - celkem 5 250 Kč bylo věnováno na činnost naší Charitní pečovatelské služby Kamenice. DĚKUJEME!

Vánoční besídka v Domě s pečovatelskou službou Telč

V prosinci se v sídle Charitní pečovatelské služby Telč uskutečnila vánoční besídka. Obyvatele domu s pečovatelskou službou přišel pozdravit místostarosta města Telče pan Pavel Komín, za Oblastní charitu Jihlava pan Mgr. Michal Novotný. >>>

Benefiční vystoupení v Kamenici

Děti ze ZŠ a MŠ Kamenice si připravují benefiční vystoupení - v pátek 16. 12. 2016 od 18.00 hodin v místní Orlovně. Dobrovolné vstupné bude věnováno na činnosti naší Charitní pečovatelské služby Kamenice. DĚKUJEME! Více informací