25. výročí DCHB

Volná pracovní místa

Hledáme pracovníky:

Ocenění našich pracovníků

V rámci Týdne sociálních služeb byli městem Jihlava oceněni dva naši pracovníci
- Vladislav Hamršmíd a Bc. Jana Nagyová. Gratulujeme!
>>>Foto

Den otevřených dveří na ZASTÁVce v Telči – dobré jídlo, tanec i exkurze

Ve středu 4. 10. 2017 se v rámci Týdne sociálních služeb ČR uskutečnil Den otevřených dveří v NZDM ZASTÁVka Telč. Pro návštěvníky z řad uživatelů i široké veřejnosti byl připraven bohatý program. >>>

Koláč pro hospic – lidé v Jihlavě byli štědří, podpořili službu o nevyléčitelně nemocné

V ulicích Jihlavy se konala velká sbírková akce . Dobrovolníci nabízeli sladké koláče za sbírkovou cenu 30 Kč. Tím mohli lidé podpořit domácí hospicovou péči Bárka při Oblastní charitě Jihlava. Ta pečuje o nevyléčitelně nemocné v jejich domácím prostředí. Výtěžek byl letos 18 303 Kč. >>>

Den otevřených dveří NZDM ZASTÁVka Telč 2017

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZASTÁVka Telč Vás zve na Den otevřených dveří v rámci Týdne sociálních služeb. Více informací

Místo: Slavíčkova 387, Telč
Termín: 4. 10. 2017, 14:00 — 4. 10. 2017, 18:00

Koláč pro hospic 2017

Sbírková a osvětová akce Koláč pro hospic opět v Jihlavě. Výtěžek je určen na podporu služby: Bárka - Charitní domácí hospicová péče. Více informací

Místo: Jihlava - Masarykovo náměstí, CITYPARK JIHLAVA, Nemocnice Jihlava, p. o.
Termín: 4. 10. 2017, 07:00 — 4. 10. 2017, 17:00

Telčský desetiboj 2017

V září se v Domově pro seniory Telč uskutečnil již 15. ročník Telčského desetiboje, kterého se zúčastnilo celkem 7 soutěžních družstev. Tradičně se tohoto sportovního klání zúčastnily i zástupkyně obyvatel Domu s pečovatelskou službou (sídla Charitní pečovatelské služby Telč), které opětovně vybojovali krásné druhé místo. Blahopřejeme a děkujeme za reprezentaci! >>>

Koláč pro hospic bude letos i v CITYPARKU a v jihlavské nemocnici