25. výročí DCHB
Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Stan romské kultury otevře v září své netradiční šapitó v Jihlavě

Již šestým rokem putuje kočovný projekt Roma Big Top neboli Romský stan (v romštině Romaňi Cerha) po městech České republiky. Po Praze, Plzni, Novém Boru a Ústí nad Labem zavítá tentokrát do Jihlavy. >>>

Parkour rozhýbe Luka nad Jihlavou

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež (NZDM) Maják Luka nad Jihlavou při příležitosti pořádání akce „Den s Majákem“ zrealizuje workshop o parkouru. O parkouru se můžete dozvědět více 8. září 2017 od 15:00 hodin za zdravotním střediskem v Lukách nad Jihlavou. Pro maličké, větší i největší je připraven program po celé odpoledne. >>>

Volná pracovní místa

Hledáme pracovníky na pozici

Společné prohlášení českých humanitárních organizací k Světovému humanitárnímu dni

Loni bylo ve válkách výbušnými zbraněmi zabito nebo zraněno přes 32 000 lidí. I válka má svoje pravidla a české neziskové organizace vyzývají k jejich dodržování. Světový humanitární den se letos ponese ve znamení hesla #NotATarget.

Akce „Přijďte na koncert, pomůžete“ láká všechny věkové kategorie

První zářijovou sobotu se v jihlavském letním amfiteátru uskuteční již šestnáctý ročník dvanáctihodinové akce Přijďte na koncert, pomůžete. Podpořena bude Adapta, odlehčovací služba Oblastní charity Jihlava. >>>

Akci Léto bez koruny pořádal již potřetí jihlavský Vrakbar

O letních prázdninách v Jihlavě proběhl již třetí ročník akce Léto bez koruny pořádané Nízkoprahovým zařízením pro děti a mládež (NZDM) Vrakbar Jihlava. >>>