25. výročí DCHB
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Prodejní výstava v prostorách Adapty

Zveme Vás na vánoční prodejní výstavu do prostor odlehčovací služby Adapta, kde si budete moci zakoupit výrobky našich uživatelů, prohlédnout naše dílničky a chvíli s námi posedět.

Místo: Mahenova 4686/16,  Jihlava
Termín: 11. 12. 2017, 14:00 — 11. 12. 2017, 16:00

Společně a úspěšně v Jihlavě slaví první rok

Nejen povinné předškolní vzdělávání, které platí od září tohoto roku, bylo předmětem Platformy pro odborná tematická setkání pedagogů, rodičů a odborníků, které proběhlo na půdě Magistrátu města Jihlavy.

Cena DOBROCH 2017 má dva vítěze

Slavnostní udílení cen dobrovolníkům roku 2017, které každoročně pořádá Oblastní charita Jihlava, má letos netradičně dva vítěze. Dobrochem roku 2017 se totiž stala Petra Humlerová a její pes Scotty. Čtěte, kdo se umístil na dalších místech.

Dobroch - slavnostní udílení cen dobrovolníkům

DOBROCH je tradičním poděkováním všem dobrovolníkům, kteří působí na projektech Oblastní charity Jihlava a ve spolupracujících organizacích.

Termín: 6. 12. 2017

Adapta pro uživatele pořádá Mikuláše i vánoční besídku

Celý rok společně tvořili, učili se a mají spoustu společných zážitků. Blíží se konec roku a je třeba vše oslavit a odměnit se za práci. Adapta pro své uživatele pořádá mikulášskou a vánoční besídku. Fotografie z ní si budete moci prohlédnout na facebookových stránkách služby.

Termín: 5. 12. 2017 — 22. 12. 2017

Charita: Nikdo nesmí na ulici zmrznout!

Nastupující mrazivé počasí znamená pro lidi bez domova ohrožení života. Víc než jindy proto hledají útočiště v denních centrech a azylových domech. Charita s tím počítá a rozšiřuje své kapacity. Zavedla mimořádná opatření, jako jsou „teplé židle“ či vyhřívané buňky. Kromě krátkodobého útulku a okamžité nabídky teplého jídla lidem na okraji nabízíme také pomoc s tím, jak se dostat z kolotoče dluhů a odrazit se ode dna.

Adapta se zapojí do soutěže vánočních stromečků

Uživatelé odlehčovací služby Adapta se i letos zúčastní soutěže Jihlavských listů O nejhezčí vánoční stromeček. Přijďte se podívat na náměstí, které ozdobí vánoční stromečky dětí z místních škol i školek a vyberte ten nejkrásnější. Věříme, že se Vám ten náš z Adapty bude líbit.

Termín: 1. 12. 2017 — 17. 12. 2017