25. výročí DCHB
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Také děti z Erka uklízely v Jihlavě v rámci akce Čistá Vysočina

Akce Čistá Vysočina probíhala i v jihlavském Erku – nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež při Oblastní charitě Jihlava. >>>

Romský mentor na jihlavské ZŠ Havlíčkova: „Už chápu, jak se cítí člověk, který je odlišný“

Dne 20. dubna 2017 proběhlo setkání na jihlavské Základní škole Havlíčkova s Mgr. Monikou Mihaličkovou. Seminář pro žáky páté třídy se konal v rámci projektu Společně a úspěšně v Jihlavě, ve spolupráci s organizací Romea o.p.s. Navazoval na úspěšnou aktivitu Romský mentor, která představuje žákům významné Romy a jejich profese. >>>

Služby Oblastní charity Jihlava navštívil náměstek primátora Výborný

Koncem dubna navštívil Oblastní charitu Jihlava náměstek primátora města Jihlavy pro úsek rozvoje města a úsek sociálních věcí Ing. Vratislav Výborný. >>>

Charitní dobrovolníci, zapojte se do soutěže!

Milí dobrovolníci, kteří pomáháte v charitních službách, při charitních akcích nebo jakkoli věnujete svůj volný čas ve prospěch lidí v nouzi, děkujeme Vám! Šetříte Charitě čas a finance, ale také dodáváte velké množství pozitivní energie a optimismu lidem, kteří jsou mnohdy ve velmi těžkých situacích. Jako malé poděkování Vám nabízíme soutěž o tablet a mobilní telefony. Více najdete na letáku

Den otevřených dveří ZASTÁVky Telč

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZASTÁVka Telč srdečně zve na Den otevřených dveří. Více informací