25. výročí DCHB
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Také děti z Erka uklízely v Jihlavě v rámci akce Čistá Vysočina

Akce Čistá Vysočina probíhala i v jihlavském Erku – nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež při Oblastní charitě Jihlava. >>>

Romský mentor na jihlavské ZŠ Havlíčkova: „Už chápu, jak se cítí člověk, který je odlišný“

Dne 20. dubna 2017 proběhlo setkání na jihlavské Základní škole Havlíčkova s Mgr. Monikou Mihaličkovou. Seminář pro žáky páté třídy se konal v rámci projektu Společně a úspěšně v Jihlavě, ve spolupráci s organizací Romea o.p.s. Navazoval na úspěšnou aktivitu Romský mentor, která představuje žákům významné Romy a jejich profese. >>>

Služby Oblastní charity Jihlava navštívil náměstek primátora Výborný

Koncem dubna navštívil Oblastní charitu Jihlava náměstek primátora města Jihlavy pro úsek rozvoje města a úsek sociálních věcí Ing. Vratislav Výborný. >>>

Charitní dobrovolníci, zapojte se do soutěže!

Milí dobrovolníci, kteří pomáháte v charitních službách, při charitních akcích nebo jakkoli věnujete svůj volný čas ve prospěch lidí v nouzi, děkujeme Vám! Šetříte Charitě čas a finance, ale také dodáváte velké množství pozitivní energie a optimismu lidem, kteří jsou mnohdy ve velmi těžkých situacích. Jako malé poděkování Vám nabízíme soutěž o tablet a mobilní telefony. Více najdete na letáku

Den otevřených dveří ZASTÁVky Telč

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZASTÁVka Telč srdečně zve na Den otevřených dveří. Více informací

Vrakbar - za úspěch považujeme množství odpadu, které se nám společnými silami podařilo posbírat

Počasí ve středu 19. 4. 2017 bylo dosti zimní. To ale nezabránilo Nízkoprahovému zařízení pro děti a mládež Vrakbar při Oblastní charitě Jihlava, aby se poprvé zapojilo do akce Čistá Vysočina. >>>

Známe výherce z tříkrálové soutěže pro koledníky. Děkujeme za všechny zaslané příspěvky!

Během uplynulé Tříkrálové sbírky proběhla soutěž pro koledníky o ceny od firmy T-mobile a Brněnského biskupství. Účastníci měli na soutěžní lístek nakreslit nebo namalovat, na co se v zimě nejvíce těší. Do dvou kol soutěže se sešlo několik stovek obrázků. Výherci byli vylosováni na začátku ledna a března. Všem účastníkům děkujeme!

Jsme držiteli ceny hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost 2016

V pondělí 11. dubna 2017 jsme v prostorách Kraje Vysočina obdrželi cenu hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost v roce 2016 - umístili jsme se na 3. místě v kategorii veřejný sektor – ostatní. >>>

Požehnané Velikonoce 2017

Kéž je největší ozdobou Vašich Velikonoc symbol kříže a největší radostí příběh vzkříšení syna, který tento symbol ukrývá. Jménem Diecézní charity Brno společně s celým kolektivem pracovníků přeje Oldřich Haičman, ředitel.