25. výročí DCHB
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Zahájení léta s Vrakbarem

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Vrakbar Jihlava zve širokou veřejnost na zahájení léta. Více informací

Léto bez koruny s Vrakbarem

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Vrakbar Jihlava zve širokou veřejnost na Léto bez koruny. Více informací

Výroční zpráva 2016

Vyšla naše výroční zpráva za rok 2016. Můžete si ji stáhnout na tomto odkaze.

Přejeme pěkné počtení :)

Děti z Klubíčka pozorovaly ptáčky a zúčastnily se soutěže v ZOO

Sociálně aktivizační služba Klubíčko při Oblastní charitě Jihlava se zúčastnila soutěž jihlavské ZOO. Děti, které do Klubíčka dochází, se sice nestaly vítězi. Zato získaly mnoho nových poznatků o ptácích. >>>

Společně a úspěšně v ZOO

V květnu proběhla v rámci projektu Společně a úspěšně v Jihlavě exkurze do Zoologické zahrady v Jihlavě. Exkurze se zúčastnilo celkem 15 lidí, z toho 3 pracovníci TP SOVY, 11 studentů ze středních škol, kteří jsou v projektu zapojeni a psycholožka PhDr. Ivana Veselá ze Střední školy stavební. >>>

UV aktivní dekorace rozzářily jihlavský Nízkoprahový klub Vrakbar

V květnu se konal UV workshop realizovaný Nízkoprahovým zařízením pro děti a mládež Vrakbar při Oblastní charitě Jihlava. Akce byla zpřístupněna široké veřejnosti a probíhala v tanečním sále zmíněného zařízení, který byl vyzdoben UV aktivními předměty a projekcí. >>>

Služby prevence jihlavské Charity jsou poskytovány anonymně

Oblastní charita Jihlava se v poslední době potýká s určitým neporozuměním principu anonymity, s nímž většina preventivních sociálních služeb pracuje. Jaké informace o svých uživatelích (ne)mohou pracovníci služeb sociální prevence sdělovat? >>>

Dluhové pasti: náš společný problém

Charita ČR uspořádala 11. května v pražském Evropském domě mezinárodní odbornou konferenci nazvanou „Odstraňme dluhové pasti! Opatření proti předlužení napříč Evropou“, aby opětovně upozornila na problém předlužování jednotlivců a dluhových pastí. Konference se kromě českých řečníků zúčastnili zástupci neziskových organizací z Polska, Litvy, Lotyšska a Německa.

Sbírka na Charitu 2017 ve farnostech brněnské diecéze

Sbírka na služby Diecézní charity Brno bude probíhat v neděli 4. června u příležitosti Slavnosti Seslání Ducha Svatého. V loňském roce dárci do sbírky darovali více než 2,4 milionu Kč. Přispěli tak na pomoc 55 tisícům lidí v nouzi. Děkujeme!

Právní vědomí - beseda ve Vrakbaru

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Vrakbar Jihlava zve širokou veřejnost na besedu o právním vědomí s Mgr. Antonínem Křoustkem. Více informací