Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Vystoupení na plese Dětského domova se školou

Taneční vystoupení mělo veliký úspěch, děvčata roztančily všechny přihlížející. Děkujeme panu Mgr. Radku Vovsíkovi za pozvání a za výbornou organizaci plesu.

Fotbalový turnaj „ O pohár Erka“

„Bylo to super, i když jsme nevyhráli, tak jsme si to moc užili a byla dobrá zkušenost si zahrát proti starším klukům,“ zhodnotil turnaj Adrian. Přečtěte si celou reportáž z poháru Erka.

Tříkrálová sbírka 2018 kompletní

Přinášíme Vám souhrnný přehled Tříkrálové sbírky za rok 2018 za oblast Jihlava. Je sečteno všech 400 pokladniček. Letos se v charitativní sbírce vybralo 1 815 105 Kč, je to rekordní částka.

Symbolické kruhy ozdobí Radnici v Telči

Vstupní síň telečské radnice ozdobí symbolické kruhy, které vytvořily děti z nízkoprahového klubu ZASTÁVka Telč.

Téměř 50% pokladniček z Tříkrálové sbírky je sečteno

Letošní Tříkrálová sbírka skončila a do Oblastní charity v Jihlavě míří pokladničky ze všech obcí. „Kontroluje se správnost výsledků a průběžné částky se zadávají na web jihlava.charita.cz, kde lidé mohou sledovat online, jak probíhá sčítání. Vše připomíná vyhlašování volebních výsledků,“ říká Roman Mezlík, koordinátor Tříkrálové sbírky za Jihlavsko.

Tříkrálový koncert z Brna vysílala v přímém přenosu Česká televize

Hlavní doprovodnou akcí Tříkrálové sbírky je Tříkrálový koncert v Městském divadle Brno. Koncert je tradičním poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům. Koncert byl odvysílán v přímém přenosu na programu ČT 1 v neděli 7. ledna 2018 od 18 hodin.

416 pokladniček 1250 koledníků – Tříkrálová sbírka začala i na Jihlavsku

Hned první lednový den vyrazili do ulic koledníci Tříkrálové sbírky. Lidem popřejí šťastný nový rok, zazpívají koledu a poprosí o příspěvek do zapečetěné pokladničky s logem Charity Česká republika. Koledníky můžete letos v ulicích potkat již po osmnácté, a to mezi 1. a 14. lednem 2018.

Akce Krabice od bot opět rozzářila spoustu dětských očí i na Vysočině

Pracovníci Terénních programů SOVY při Oblastní charitě Jihlava se už po čtvrté zapojili do akce Krabice od bot. Díky ní mohli udělat radost dětem a jejich rodinám, nacházejícím se v nepříznivé sociální situaci, ať už šlo o rodiny z Jihlavy nebo sociálně vyloučených lokalit na Vysočině.

Do Brna za romským výtvarným uměním

Začátkem prosince jsme spolu se žáky a studenty zapojenými do projektu Společně a úspěšně v Jihlavě vyrazili do Brna. Vydali jsme se poznávat romské výtvarné umění a užít si vánoční atmosféru moravské metropole. A aby to byl pořádný výlet, rozhodli jsme se jet vlakem.

Vítězství v celonárodní soutěži slaví v Telči

První cena za příběh o sportu v soutěži nazvané Je to i tvůj příběh, kterou vyhlašuje Státní zdravotní ústav, putuje do nízkoprahového zařízení ZASTÁVka Oblastní charity Jihlava v Telči. Čtěte za co ji získali.