Adapta díky Burze filantropie bude slyšet

Odlehčovací služba Adapta Oblastní charity Jihlava se zúčastnila veřejného hlasování 2. ročníku Burzy filantropie. Jaký projekt prezentovali před donátory? Čtěte dál.

Odlehčovací služba Adapta Oblastní charity Jihlava se zúčastnila veřejného hlasování 2. ročníku Burzy filantropie, kde skončila na krásném druhém místě. Její projekt nazvaný Chceme být slyšet, který dělá z uživatelů služby opravdové STAR, protože jim umožní pořídit profesionální zvukovou techniku na jejich taneční a divadelní představení, oslovil i donátory a ti ho podpořili částkou 37 tisíc korun.

„Máme obrovskou radost, že jsme v konkurenci opravdu silných projektů uspěli. Rádi bychom se s Vámi všemi podělili a poděkovali za podporu, kterou Adaptě dlouhodobě projevujete, proto Vás srdečně zveme na naše příští vystoupení. Sledujte naše webové nebo facebookové stránky, kde Vás o budeme o připravovaných akcích informovat,“ pozvánku a posílá Jana Nagyová, vedoucí služby.

Adapta je tady pro ty, kteří se nepřetržitě starají 24 hodin o lidi s handicapem. Nabízíme terénní, ambulantní a nově i pobytovou formu služby. Naši uživatele jsou ve věku 7 – 64 let mají mentální, kombinované nebo tělesný postižené. Sídlíme v Jihlavě na Mahenově ulici.

Burza filantropie dává možnost prezentace jak neziskovkám, tak zúčastněným donátorům. Jejím cílem je nejen přímá podpora přihlášených projektů, ale také navázání kontaktů, které často vyústí i v další spolupráci neziskovek a firem.

„Burze filantropie je nejen transparentním nástrojem podpory neziskových projektů, ale také platformou pro setkání a spolupráci neziskových organizací, firem a zástupců podnikatelské sféry a veřejné správy. V neposlední řadě je také společenskou akcí, k jejíž účasti je zvána i veřejnost,“ dodává Zuzana Pěchotová, předsedkyně pořádajícího spolku KOUS Vysočina.

logolink KOUS

burza_2burza_4