25. výročí DCHB

V Denním stacionáři Pohodář se stále něco děje

Pracovníci Pohodáře pro své uživatele neustále vymýšlí a realizují zajímavý program. Ten je zavedl například na výstavu fotografií a výstavu hraček. Obě se konaly v Lukách nad Jihlavou. >>>

Senioři a lidé s hendikepem z Luk nad Jihlavou: v ZOO jsme nebyli několik let

V letním období navštívili senioři a osoby s postižením, které navštěvují Denní stacionář Pohodář při Oblastní charitě Jihlava, Zoologickou zahradu. >>>

Panenky z květináčů v Pohodáři

Aktivita obléknout panenku z květináčů počátkem května vyústila výběrem jejího jména. Každý uživatel, pracovník, návštěva Denního stacionáře Pohodář měl možnost napsat svoji volbu na lístek a vhodit do krabičky na tipy. >>>

Den otevřených dveří s prodejní výstavou - Denní stacionář Pohodář Luka nad Jihlavou

Pracovníci i uživatelé Denního stacionáře Pohodář v Lukách nad Jihlavou srdečně zvou veřejnost na Den otevřených dveří s jarní prodejní výstavou - v pátek 7. 4. 2017, 10h - 17.30h. Více informací

Příjemné dopoledne ve stacionáři Pohodář oživila báseň od uživatele

posezení v Pohodáři

Každá činnost mívá dvě strany – dávat a brát. Právě proto byli pracovníci Denního stacionáře Pohodář z překvapení ze strany uživatelů potěšeni. >>>

Masopustní posezení s vůní koblížků v Denním stacionáři Pohodář v Lukách nad Jihlavou

V únoru se v Denním stacionáři Pohodář při Oblastní charitě Jihlava uskutečnilo masopustní posezení s uživateli. Na programu bylo hodování, ale i soutěž a beseda. >>>

Pro zdravého člověka jsou to drobnosti, pro nemocného velká pomoc, bez které by se neobešel

Přečtěte si rozhovor s A.Eob~k6JTPr2ef6jWmKDYsWV1Qu5fem, DiS., vedoucí Denního stacionáře Pohodář Luka nad Jihlavou, který v lednu 2017 oslavil rok své existence. >>>

Předvánoční setkání v Denním stacionáři Pohodář

K adventu a vánočním svátkům neodmyslitelně patří pečení cukroví, nejrůznější vůně (skořice, vanilka, …), výroba adventních věnců, vánočních dekorací, poslech koled, posezení a rozjímání o Vánocích, … V Denním stacionáři Pohodář Luka nad Jihlavou se všechny tyto aktivity plynule promítaly do provozu a činností služby. >>>

Den otevřených dveří - Denní stacionář Pohodář

Pracovníci Denního stacionáře Pohodář srdečně zvou na den otevřených dveří v rámci Májových slavnostní v Lukách nad Jihlavou. více informací

Denní stacionář Pohodář - Máme zájem na tom, aby se u nás uživatelé cítili jako doma

Denní stacionář Pohodář v Lukách nad Jihlavou je nově vzniklé zařízení pro seniory a zdravotně postižené. Mohou je využít lidé z Luk a okolí, ale i lidé z Jihlavy. Pracovníci stacionáře totiž své uživatele sváží autem. Dosavadní návštěvníci si službu chválí. K dispozici je například i bazén. >>>