TP SOVY na Urban Game: Jihlavák může mluvit romsky a narodit se ve Vietnamu

Akce Urban Game, městské zážitkové hry s podtitulem Možnosti jihlavské totožnosti, jsme se s několika uživateli zapojenými do projektu Společně a úspěšně v Jihlavě zúčastnili jako soutěžící.

Stan romské kultury v Jihlavě - fotogalerie

Již šestým rokem putuje kočovný projekt Roma Big Top neboli Romský stan (v romštině Romaňi Cerha) po městech České republiky. Po Praze, Plzni, Novém Boru a Ústí nad Labem zavítal tentokrát do Jihlavy. >>>

Společně a úspěšně v ZOO

V květnu proběhla v rámci projektu Společně a úspěšně v Jihlavě exkurze do Zoologické zahrady v Jihlavě. Exkurze se zúčastnilo celkem 15 lidí, z toho 3 pracovníci TP SOVY, 11 studentů ze středních škol, kteří jsou v projektu zapojeni a psycholožka PhDr. Ivana Veselá ze Střední školy stavební. >>>