25. výročí DCHB

Oblastní charita Jihlava rozšířila služby pro osoby bojující se závislostí

Oblastní charita Jihlava zahájila provoz adiktologické ambulance, která pomáhá lidem v tíživé životní situaci s řešením jejich problému s návykovým chováním (hazardní hraní, užívání alkoholových i nealkoholových návykových látek). >>>

Služby prevence jihlavské Charity jsou poskytovány anonymně

Oblastní charita Jihlava se v poslední době potýká s určitým neporozuměním principu anonymity, s nímž většina preventivních sociálních služeb pracuje. Jaké informace o svých uživatelích (ne)mohou pracovníci služeb sociální prevence sdělovat? >>>

Služby Oblastní charity Jihlava navštívil náměstek primátora Výborný

Koncem dubna navštívil Oblastní charitu Jihlava náměstek primátora města Jihlavy pro úsek rozvoje města a úsek sociálních věcí Ing. Vratislav Výborný. >>>

Čistá Vysočina 2017 - budou uklízet i uživatelé a pracovníci sociálních služeb Charity

Akce Čistá Vysočina se zúčastní opět i uživatelé a pracovníci sociálních služeb Oblastní charity Jihlava. Budou uklízet v okolí sídla svých služeb. Zapojí se služby pro drogově závislé a také ty, které se věnují dětem a mládeži nebo romské komunitě. >>>

Akce Čistá Vysočina na Charitě

Klientům a pracovníkům Oblastní charity Jihlava není lhostejné, jak to vypadá na místech, kde jsou poskytovány sociální služby. Proto vyšli do ulic uklízet v rámci akce Čistá Vysočina. Zapojili se služby pro drogově závislé a také ty, které se věnují romské komunitě. >>>

Okolí sociálních služeb uklízí pracovníci i uživatelé jihlavské Charity

Klientům a pracovníkům Oblastní charity Jihlava není lhostejné, jak to vypadá na místech, kde jsou poskytovány sociální služby. Proto vyjdou do ulic uklízet v rámci akce Čistá Vysočina. Zapojí se služby pro drogově závislé a také ty, které se věnují romské komunitě. Vše proběhne ve dnech 11. 4. – 24. 4. 2016. >>>

Týden sociálních služeb 2015 v Oblastní charitě Jihlava

Služby Oblastní charity Jihlava zvou na dny otevřených dveří a další doprovodné aktivity v rámci letošního Týdne sociálních služeb. více informací

Rozhovor s vedoucí Centra U Větrníku v Jihlavském deníku: V práci se nebojím

V práci se nebojím, říká vedoucí jihlavského centra pro drogově závislé. Tak zní nadpis rozhovoru v Jihlavském deníku s vedoucí Centra U Větrníku - kontaktního a poradenského centra. Přečtěte si celý rozhovor.

Při akci Čistá Vysočina uklízeli naši klienti v okolí služeb

Uživatelé z Nízkoprahového klubu Erko a uživatelé z Centra U Větrníku se také zapojili do úklidu v rámci akce Čistá Vysočina . Vysílala o tom České televize.
>>>