NZDM Vrakbar Kostelec - report za měsíc září 2018

První měsíc školního roku 2018/2019 byl věnován graffiti z důvodu velkého zájmu uživatelů služby o tuto kreativní aktivitu.

NZDM Vrakbar Jihlava - report za měsíc září 2018

Září 2018 bylo rozděleno na program v případě příznivého či nepříznivého počasí.

NZDM Vrakbar Jihlava - report za měsíc srpen 2018

Měsíc srpen roku 2018 byl stejně jako předešlý rok věnován především terénní formě služby. Hlavním důvodem je smysluplné využití volného času v přirozeném prostředí uživatelů, venku na ulici, kde tráví volné letní chvíle. Pracovníci Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Vrakbar Jihlava se pohybovali v místech, kam nejčastěji chodí mladiství z Jihlavy. Jeden den v týdnu byl uživatelům služby zpřístupněn prostor klubu, kam docházejí přes školní rok.

NZDM Vrakbar Kostelec – report srpen 2018

V posledním měsíci letních prázdnin byly v NZDM Vrakbar v Kostelci připraveny aktivity, které navazovaly na kreativní tvoření a fyzicky nenáročné hry. V první části měsíce si uživatelé služby mohli před zařízením zahrát hru petaque, se kterou se mnoho z nich setkalo poprvé a mohli si ji tak vyzkoušet.

NZDM Vrakbar Jihlava - report červenec 2018

První prázdninový měsíc byl věnován tvoření v rámci kreativních dílen. V první kreativní dílně jsme vyráběli z fima. Účastníci si mohli ze speciální modelovací hmoty tvořit šperky, ozdoby, rukojeti příborů apod.

Další ročník akce Léto bez koruny je u konce

Tradiční akce nesoucí název Léto bez koruny pořádaná Nízkoprahovým zařízením pro děti a mládež Vrakbar Jihlava přinesla program plný různorodých aktivit a nabídla uživatelům i široké veřejnosti možnost, jak si zpříjemnit prázdninový čas.

Červen ve Vrakbaru

Sportovní aktivity, výtvarné díny, ale i společné naučné výlety, to dělali naši pracovníci nízkoprahových center v červnu s uživateli v Jihlavě a Kostelci. Chcete vědět více? Čtěte dál

Putování Vrakbaru v Kostelci

Jamajka, Mexico i Nový Zelánd anebo Geocaching - květen byl v Kostelci nabitý.

Lásky čas ve Vrakbaru

Byl první máj, byl lásky čas…., tak i ve Vrakbaru jsme se zaměřili na mezilidské vztahy.

Co se dělo v dubnu ve Vrakbaru?

Program na měsíc duben roku 2018 se celý nesl v duchu divadla, a proto byl nazvaný jako dramatický duben.