Rozloučení s létem díl 2

Z Čeřínku do Rohozné, návštěva Bezděkovského mlýna - Ekostatek rodiny Řezníčkovy.
Majitelka Věrka si pro nás připravila bohatý program, podívejte se.Děkujeme celé rodině, která nás uvedla do tajů života na statku a umožnila nám prožít skvělé zážitky....i za skvělý štrúdl. Jako poděkování uživatelé Adapty ušili pro Věrku tašku...jsme rádi, že se jí líbila. Ještě jednou velký DÍK !

Rozloučení s létem díl 1

Podařená akce plná dobré nálady a sluníčka. Rozloučení s létem začalo na Čeřínku, kde naši moderátoři Janča a Michal přivítali všechny soutěžící. Vše úspěšně splněno a šlo se tancovat. DJ Michal to opravdu "rozjel" Zpívalo se, tancovalo až všem vyhládlo. Tak hurá na řízek. Po dobrém obědě relax v lese....Děkujeme kolektivu Čeřínku za vzornou péči o nás.....jako vždy SUPER a rádi opět přijedeme

Adapta v záchranné stanici Pavlov

Adapta vyjela za dalším poznáním do záchranné Stanice Pavlov. Děkujeme zaměstnancům za milė přijetí i za předání zajímavých informací o zdejších "obyvatelích" Některé jsme si mohli i pohladit. Na zpáteční cestě nikdo neodpočíval, protože jsme si předávali spoustu dojmů a zážitků

Adapta jela na ryby

Máme další skvělé zážitky, při kterých jsme poznali nová místa, zarybařili jsme si, udělali něco pro své zdraví, dozvěděli se zajímavé informace...no prostě jsme zase o něco "bohatší". Děkujeme kamarádovi Jirkovi, který si na nás udělal čas a uvedl nás do tajů rybaření....a podle fotek a nadšených úsměvů je patrno, že "berou".

Vlakem do Horní Cerekve

Výlet do Hradce se v tomto vedru nekonal, ale výlet do lomu v Horní Cerekvi byl také báječný! Posuďte sami

Léto s Adaptou

Vzduch se chvěje, slunce pálí, každý si letos Adapťácké léto chválí. Byli jsme vám na cestě na Malvíny do Třeště. Ahoj léto, ahoj prázdniny, nepromarníme den jediný!

Zážitky z Rozhozné

Zavítali jsme do čarovné chaloupky, kde nás přivítal králík Bibo. Popovídali jsme, pohladili místní zvířecí obyvatele, poznávali bylinky a hurá za sportem. A co dál?

Voda, to je naše potěšení

....od zajímavostí k pohybu Další výlet směr Pelhřimov. Jelikož počasí nebylo na venkovní plavání / jak jsme měli původně v plánu /, nevzdali jsme to, a navštívili krytý bazén. Protažení těla stálo za to!

Adapta v Telči

Přinášíme novinky z dalšího výletu. Tentokrát jsme se vydali do Telče. Počasí nám přálo, dobrá nálada nás neopustila a ještě jsme viděli spoustu zajímavých věcí.

Adapta na návštěvě psího útulku

Někdo si chtěl odnést i koťátko.