Poradna pro gambling Kraje Vysočina

Poslání zařízení

Poradna pro gambling Kraje Vysočina poskytuje terapeutické a poradenské služby těm, kteří se potýkají se sázením, gamblingem, hazardem, závislostí na internetu, sociálních sítích či s přemírou využívání elektronických zařízení. Klient se setkává s terapeutem v týdenních intervalech a společně pracují na naplněnějším a spokojenějším životu bez závislosti. Informace a podpora jsou nabízeny i blízkým osobám. Poradna je provozována ve Žďáře nad Sázavou, Jihlavě, Třebíči a v Havlíčkově Brodě.

e-mail: _hEkU.56LTtk30ba9%II9~7a98kmb

Web: www.gamblingvysocina.cz

FB: @gamblingvysocina

Zdůvodnění vzniku zařízení

Poradna pro gambling Kraje Vysočina vznikla na základě Národní strategie prevence a snižování škod spojených se závislostním chováním. Finančně je projekt podpořen Úřadem vlády ČR / Radou vlády pro koordinaci protidrogové politiky a Krajem Vysočina. Jde o společný projekt tří organizací, které se dlouhodobě v Kraji Vysočina zabývají prací s lidmi s adiktologickou (závislostní) problematikou: Kolpingovo dílo České republiky, z.s., Oblastní charita Jihlava, Oblastní charita Třebíč.

Naši donátoři