Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Martina Chalupská, zdravotní sestra

Moc milá sestřička z naší Charitní ošetřovatelské služby. Přečtěte si proč pracuje pro charitu a jaký je její běžný pracovní den.

Červen na ZASTÁVce

Čas kvapí a tak sotva co jsme se nadáli, uplynul další měsíc. Také v červnu jsme na ZASTÁVce nelenili a připravili si do programu několik atraktivních aktivit.

REPORT ZA MĚSÍC ČERVEN 2019

Měsíc červen byl spíše odpočinkový, protože končil školní rok a naši klienti byli velmi unavení, jelikož měli ve škole co dohánět. Do Majáku se přišli hlavně odreagovat a odpočívat.

REPORT ZA MĚSÍC ČERVEN 2019

Během měsíce červen probíhaly akce v rámci projektu Prevence kriminality, který nese název: Z(A)BRAŇ AGRESE(I).

Nová interaktivní tabule od Nadace ČEZ pro odlehčovací službu Adapta

Na klienty odlehčovací služby Adapta při Oblastní charitě Jihlava čekalo v pondělí po příchodu do služby veliké překvapení v podobě nové interaktivní tabule z Nadace ČEZ.

Léto bez koruny

Prohlédněte si program léta bez koruny, jste srdečně zváni na každou akci, která Vás zaujme.

Místo: Jihlava
Termín: 8. 7. 2019 — 25. 7. 2019

Konference Společně a úspěšně v Jihlavě: Inkluze má smysl

V červnu se do Jihlavy sjela odborná veřejnost, aby po třech letech trvání projektu Společně a úspěšně v Jihlavě, který se zabývá problematikou stávajícího malého zapojení předškolních dětí z kulturně odlišného prostředí do vzdělávání, a také problémem školní neúspěšnosti žáků ze socioekonomicky znevýhodněného prostředí na základních školách a malým počtem těchto žáků vzdělávajících se na středních školách, zhodnotila, co se v jeho průběhu povedlo a v čem je třeba pokračovat.