Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Běh pro Bárku - 22.6.2019

Charitativní Běh pro Bárku domací hospic v Jihlavě proběhne 22.6.2019 v rámci Jihlavského havíření. Start je ve 14:30 na Parkánu u Brány Matky Boží. Doporovodný program začne ve 12 hodin, rozcvička ve 14 hodin. Registrace je možná předem na adrese behyprohospice.cz nebo na místě v registračním stánku.

Křídla ZASTÁVky Telč vyhrály v celorepublikové soutěži

Tým našeho nízkoprahové zařízení pro děti a mládež v Telči ZASTÁVka se rozhodl zapojit do celostátní soutěže „Srdce s láskou darované“ a ve velké konkurenci 116 účastníků vyhráli hlavní cenu poroty.

Jarní Potravinová sbírka v Jihlavě už tuto sobotu

Již tuto sobotu se v Jihlavě bude konat Potravinová sbírka. Získaná materiální pomoc pomůže sociálně slabým rodinám s nezaopatřenými dětmi a také lidem, kteří se ocitli v nouzi.

Duben na ZASTÁVce

V dubnu jsme se na ZASTÁVce v rámci měsíčního tématu Radost pro druhé zaměřili na to, jakými způsoby lze potěšit ostatní.

REPORT ZA MĚSÍC DUBEN 2019

Během měsíce dubna probíhaly akce v rámci projektu Prevence kriminality, který nese název: Z(A)BRAŇ AGRESE(I).

REPORT ZA MĚSÍC DUBEN 2019

Hned na začátku měsíce dubna jsme si s klienty sdělili, jaká vlastně mají děti práva a seznámili jsme je s Úmluvou o právech dítěte pomocí komiksů.

Vystoupení Adaptáku na Festiválku Vedle Jedle

Divadelní soubor OSA – divadlo trochu jinak odlehčovací služby Adapta při Oblastní charitě Jihlava se o tomto víkendu účastnil 7. ročníku Festiválku Vedle Jedle v Praze. Společným jmenovatelem těchto souborů je, že v nich hrají lidé s různými druhy zdravotního a sociálního znevýhodnění. Festival poskytuje prostor pro sdílení zkušeností, nápadu a inspirace k další divadelní tvorbě.