Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Chcete se stát králem?

Zapojte se do Tříkrálové sbírky jako koledník nebo vedoucí skupinky

Hledáme dobrovolníky, kteří by chtěli pomoci dobré věci a zapojili se v termínu od 1.1. do 14.1.2019 do Tříkrálové sbírky. Zájemci o podrobnější informace, kontaktujte koordinátora Tříkrálové sbírky na čísle 737 536 131 nebo mailové adrese roman.mezlik@jihlava.charita.cz

Vánoce na VŠPJ pro ZASTÁVku v Telči

Letošní Vánoce konané 12. 12. 2018 na VŠPJ podpoří nízkoprahové zařízení pro děti a mládež při Oblastní charitě Jihlava ZASTÁVka Telč. Studenti a zaměstnanci školy splní dětem jejich přání.

Apel na senátory: Přijměte takovou podobu insolvenčního zákona, která lidem pomůže!

Návrh novely insolvenčního zákona, který mají teď senátoři na stole, předluženým lidem nepomůže. Organizace Charita Česká republika, Člověk v tísni, Česká asociace streetwork, Asociace občanských poraden, Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR, Platforma pro sociální bydlení, RUBIKON Centrum, Armáda spásy, Evropská síť proti chudobě a sociálnímu vyloučení v ČR, DROM a Sekce sociálních kurátorů SSP ČR zaslaly senátorům prohlášení, v němž je vyzývají ke změnám tohoto sněmovního návrhu.

Charitní sestry pokračují ve stávkové pohotovosti

Stávková pohotovost sester Charity Česká republika a dalších velkých poskytovatelů domácí zdravotní péče a zdravotní péče v pobytových v pobytových zařízeních pokračuje.

Hlavní věcí v dobrovolnictví je komunikace s klienty

Patnáct let se v Charitě věnujeme akreditovanému dobrovolnictví a naše práce by bez pomoci ochotných a obětavých dobrovolníků nebyla možná. Přečtěte si proto příběh Michaely Žižkové, dobrovolnice Oblastní charity Jihlava.