Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Den otevřených dveří v NZDM ZASTÁVka Telč

Ve čtvrtek 11. 10. od 10 hodin otevřelo nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZASTÁVka Telč své brány návštěvníkům z řad široké veřejnosti v rámci Dne otevřených dveří.

Tvořivé odpoledne s hudbou v Kostelci

Zveme Vás k nám k tvořivému stolu. Naučíme Vás vyrábět gelové svíčky i soli do koupele a přinést si nemusíte nic. Začínáme ve 14 hodin a od 16ti nám k tvoření bude hrát Šestý gumy. Kdo si bude chtít zakoupit výrobky, které vytvořil, bude to možné za cenu materiálu 20 Kč za svíčku, 25 Kč za sůl.

Místo: Kostelec u Jihlavy
Termín: 11. 10. 2018

Den otevřených dvěří v ZASTÁVce Telč

Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na Den otevřených dveří Nízkoprahového zařízení ZASTÁVka Telč, který se uskuteční 11. 10. 2018 od 10 do 18 hodin. Na vlastní kůži budete moci zažít běžný provoz zařízení, těšit se můžete také na občerstvení připravované našimi klienty.

Místo: Telč
Termín: 11. 10. 2018, 10:00 — 11. 10. 2018, 18:00

Den otevřených dvěří na Erku

Kromě prohlídky prostor nízkoprahového zařízení Erko si budete moci prohlédnout fotografie z letních prázdnin a taneční vystoupení uživatelů zařízení.

Místo: Joštova 3
Termín: 9. 10. 2018, 14:00 — 9. 10. 2018, 17:00

NZDM Vrakbar Kostelec - report za měsíc září 2018

První měsíc školního roku 2018/2019 byl věnován graffiti z důvodu velkého zájmu uživatelů služby o tuto kreativní aktivitu.

NZDM Vrakbar Jihlava - report za měsíc září 2018

Září 2018 bylo rozděleno na program v případě příznivého či nepříznivého počasí.

Měsíc září na ZASTÁVce

S návratem do školních lavic se na ZASTÁVku vrátil také tradiční měsíční program. Na září byla pro klienty připravena pestrá paleta akcí, která měla uspokojit zájmy i těch nejnáročnějších uživatelů naší služby.

Report za měsíc září 2018

Program na měsíc září roku 2018 byl spíše odpočinkový. Důvodem byl začátek školního roku, kdy klienti měli spoustu povinností. Naši klienti měli možnost využít x-boxu ke hraní her. Tato aktivita klienty velmi bavila a velká většina ji využívala i mimo dny, kdy byl x-box naplánovaný.

Humanitární krize v Indonésii se zhoršuje, kolegové vyslali do oblasti lékařský tým

Charita Česká republika se jako jedna z prvních organizací celosvětové sítě Charit zapojila do mezinárodní pomoci, o kterou požádala indonéská vláda. Od vyhlášení sbírky zaslali dárci na sbírkový účet Charity pro Indonésii již více než čtvrt milionu korun. Sbírka dále trvá a probíhají také jednání o konkrétní podobě české pomoci. V kontaktu jsme také s kolegy z německé Charity, která už má od čtvrtka na místě svůj zdravotnický tým.