Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Křídla ZASTÁVky Telč vyhrály v celorepublikové soutěži

Tým našeho nízkoprahové zařízení pro děti a mládež v Telči ZASTÁVka se rozhodl zapojit do celostátní soutěže „Srdce s láskou darované“ a ve velké konkurenci 116 účastníků vyhráli hlavní cenu poroty.

Jarní Potravinová sbírka v Jihlavě už tuto sobotu

Již tuto sobotu se v Jihlavě bude konat Potravinová sbírka. Získaná materiální pomoc pomůže sociálně slabým rodinám s nezaopatřenými dětmi a také lidem, kteří se ocitli v nouzi.

Duben na ZASTÁVce

V dubnu jsme se na ZASTÁVce v rámci měsíčního tématu Radost pro druhé zaměřili na to, jakými způsoby lze potěšit ostatní.

REPORT ZA MĚSÍC DUBEN 2019

Během měsíce dubna probíhaly akce v rámci projektu Prevence kriminality, který nese název: Z(A)BRAŇ AGRESE(I).

REPORT ZA MĚSÍC DUBEN 2019

Hned na začátku měsíce dubna jsme si s klienty sdělili, jaká vlastně mají děti práva a seznámili jsme je s Úmluvou o právech dítěte pomocí komiksů.

Vystoupení Adaptáku na Festiválku Vedle Jedle

Divadelní soubor OSA – divadlo trochu jinak odlehčovací služby Adapta při Oblastní charitě Jihlava se o tomto víkendu účastnil 7. ročníku Festiválku Vedle Jedle v Praze. Společným jmenovatelem těchto souborů je, že v nich hrají lidé s různými druhy zdravotního a sociálního znevýhodnění. Festival poskytuje prostor pro sdílení zkušeností, nápadu a inspirace k další divadelní tvorbě.

Nadace ČEZ i Oblastní charita Jihlava přispěly na mechanický vozík pro Leontýnku

Ve čtvrtek 2.5. 2019 předala ředitelka Oblastní charity Jihlava Hana Fexová a Jana Štefánková, zástupkyně Nadace ČEZ rodičům Leontýnky Rampírové šek na 34 125 Kč. Peníze budou použity na nákup speciálního mechanického vozíku pro Leontýnku z Luk nad Jihlavou.

K-centru k 20ti letům popřála i Helena Třeštíková

V úterý 16. 4. 2019 se v Centru U větrníku slavilo. Služba K-centrum při Oblastní charitě Jihlava měla 20té výročí. Ke gratulantům se připojila řada známých osobností v čele s českou dokumentaristkou Helenou Třeštíkovou, bývalým národním protidrogovým koordinátorem a dnes ředitelem společnosti Podané ruce, který stál u vzniku K-centra v Jihlavě Jindřichem Vobořilem nebo primátorkou města Jihlava Karolínou Koubovou.

Na 12. ročníku Amen khelas 2019 V DKO zatancovalo 147 tanečníků!

Letošního ročníku se zúčastnilo celkem 145 tanečníků včetně mimosoutěžních vystoupení, kterého se ujali tanečníci z Hotch Potch i děti z Neformálního předškolního klubu Klíček a ze SASRD Klubíčko z Oblastní charity Jihlava.

REPORT ZA MĚSÍC BŘEZEN 2019

První akce pro uživatele služby NZDM Vrakbar Jihlava nesla název Pohybové odpoledne. V rámci akce si uživatelé mohli vyzkoušet kruhový trénink, který byl situován do jednotlivých stanovišť na tanečním sále.