Odměnou pro tříkrálové koledníky z Jihlavska byla premiéra pohádky v Horáckém divadle

Oblastní charita Jihlava ve spolupráci s Horáckým divadlem odměnila 50 koledníků letošní Tříkrálové sbírky pozváním na premiéru pohádky Kocour v botách, která se konala v sobotu 25. června 2016. >>>

„Jsme velmiTříkrálová sbírka v Cejli vděční za dar Horáckého divadla v podobě 50 vstupenek pro naše tříkrálové koledníky. Jsou to malí i větší dobrovolníci, kteří ve studeném měsíci lednu obcházejí dům od domu s koledou. Do domácností přinášejí požehnání a prosí o příspěvek pro Charitu,“ vysvětluje koordinátor dobrovolnického centra a Tříkrálové sbírky na Jihlavsku yhzk4YSSt.MvQmT6hwx.

„To vše dělají zcela dobrovolně a bez nároku na odměnu. Proto se snažíme v průběhu roku koledníkům vyjádřit vděčnost např. pozváním do kina, divadla, do ZOO či na fotbalové utkání FC Vysočina,“ popisuje motivační program Mezlík. Premiéru v Horáckém divadle shlédli koledníci z Kostelce, Luk nad Jihlavou, divadlo pro koledníky v r. 2012Kozlova, Kamenice a Dolní Cerekve.

I pro koledníky z jiných obcí, městysů a měst jsou letos připraveny odměny. „Podobně jako s Horáckým divadlem spolupracujeme i s městem Třešt, které nám darovalo 104 vstupenky do kina a také s jihlavskou ZOO, jež nám poskytuje výraznou slevu na vstupném,“ podotkl dále y5m.Cw9r77P~Qktc.

„Všem spolupracujícím subjektům, které nám pomáhají odměnit a motivovat ty, kteří svou službu dělají zcela nezištně, patří velký dík,“ dodal s povděkem t.MvQmT6hwx.

Radka Běhalová