Charitní pečovatelská služba OCH Jihlava - středisko Horní Cerekev

Personální obsazení

Vedoucí služby/sociální pracovník:
Bc. Rostislav Šlechta

Pracovníci sociální péče (pečovatelky):
Karla Hašková, Ivana Váňová, Božena Válková

ŽADATEL, KTERÝ MÁ ZÁJEM O BYDLENÍ V DOMĚ S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU, JEDNÁ SE ZÁSTUPCI OBCE.

Město Horní Cerekev (www.hornicerekev.cz) je vlastníkem dvou domů s pečovatelskou službou v Rybniční a Sportovní ulici.

Domy s pečovatelskou službou v Horní Cerekvi

Dům s pečovatelskou službou v Rybniční ulici je jednopatrový a některé byty mají vlastní lodžii a garáž. Je zde celkem 15 bytů vybavených kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem, vlastní koupelnou a WC. V domě je společenská místnost, kde se mohou setkávat obyvatelé domu. Nachází se zde také technické prostory pro Charitní pečovatelskou službu Horní Cerekev, prádelna a sušárna. Některé byty mají vlastní sklep.

Dům s pečovatelskou službou ve Sportovní ulici je dvoupatrový, má bezbariérový přístup a má výtah. V tomto domě se nachází 16 bytů rovněž vybavených kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem, vlastní koupelnou a WC. Nachází se zde také kancelář a technické prostory pro Charitní pečovatelskou službu Horní Cerekev, prádelna se sušárnou, koupelna.

Každý měsíc v předem určený den oba domy s pečovatelskou službou navštěvuje pedikérka.

Ostatní vybavení bytu si zajistí nájemník sám. Nájemní smlouvu na byty uzavírá s nájemníky obec podle postupu při podávání žádosti do Domu s pečovatelskou službou.